Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger att du är svår

Jag undrar om du tänker på mig alls
under dina tysta perioder
Jag vill veta var jag har dig
ibland känns det som inte alls
andra dagar är jag självklar i ditt liv

som du är självklar i mitt
*




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-11 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver