Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon har inte sett

Flickan sov lugnt
i rummet intill

hon har inte sett
hur mamma backade mot dörren
när han tryckte sina händer mot väggen

hon har inte förstått
att ilskan väckt hans blod
fått honom spotta ord i hennes ansikte
medan händerna kramade om hennes hals

hon har inget hört
varje andetag bad hon om mildring
medan han färgade hennes kropp i lila och i rött
när hennes leder vreds och revben spräcktes

De har inte sett
att hon stått i pyjamas med nallen i hand
väckt av hennes skrik
och såg på




Fri vers av erme
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-11 21:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
Mycket gripande och välbespeglad.
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

erme
erme