Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

augustiafton

nattmoln silverskål

ännu tonas ljuset ned

månskivan skiner




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-11 22:04



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Skirglänsande kvällsdikt.
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg