Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenbrynet

Följer vattenbrynet 

Den skarpa linjen mellan det flytande och det fasta 

Som speglar två sidor av tillvaron 

Där allting kan te sig glasklart ena stunden 

För att i nästa suddas ut av en krusning 

En kontrast som både skrämmer och lockar 

Med sin otydliga tydlighet 

Där jag vandrar i vattenbrynet 

Och letar svar på frågor 

Som aldrig kommer ge ett svar 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-13 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP