Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I M P


Honungs söta

 


Kanske är det din oskuldsfulla blick


Eller din fina fasta kroppshållning


Du tänder starka lustar i och inom .............mig


Men jag är ändå inte den ända som fäst min blick


i


dig.....


Sånt som sätter i gång fantasin


Socker på tungan lite klibbigt som fastnar alltjämnt.


Lockelsen blir större och större särkilt när man är ifrån....dig




Prosa av danne //
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-11 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //