Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Skribent 6



Prydnad

Muggen kaffe
är mitt startskott,
så jag tar papper och penna,
och bara skriver ord,
galna utan mening,
men de låser upp och lossar.
Och jag lutar mig tillbaka,
tar en klunk ur muggen
och skriver
det jag ska.
När jag sedan torkat
svetten ifrån pannan
känner jag mig fri,
och vanans starka cirkel sluts.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-02 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP