Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från komet Swift-Tuttle meteorfallet Perseiderna


Djur med kometsvans




Stjärnorna kantrar




Meteorsvärm på åsen




Djur med kometsvans




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-12 10:33



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Förtrollande upplevelse!
2020-08-12

  Elinor Sörensson VIP
Sagognistrande fenomen
i fin haikuform.
Väcker en längtan att i
natt få uppleva detta på
riktigt.
2020-08-12

  Marita Ohlquist VIP
En magisk upplevelse!
2020-08-12

  Lena Själsöga Keijser
fascinerande
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP