Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svissar Twist à Saint-Tropez



Månen svissar i rummet

när ljusreflektorn kastar

skenet på ett par


i ultrarapid twistande

i varandra ristande


närordsbetygelser

på lågfrekventa vågor

en twist à saint tropez




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-12 13:10



Bookmark and Share


  Maja Ivan
Det framför mig hur de dansande ritar in mönster i golvet. Som en bild över sin samvaro. Fint!
2020-08-14

    Lena Staaf VIP
Lekfull text, livsglädje!
2020-08-12

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Charmant och originellt!
2020-08-12

  Elinor Sörensson VIP
Det här är en av de allra
finaste texter jag läst på
länge. En ljuvlig månbeströdd
kärleksdans. Tack!

2020-08-12

  Öknens Ros VIP
Finurlig lek med orden i dansens virvlar.
2020-08-12

    ej medlem längre
Blir alldeles glad! Tycker om hur månen svissande kastar ljus på ett twistande par "i varandra ristade". "Närordsbetygelser" mycket bra ord!
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP