Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komplimang

Det kostar inget
att ge en kvinna en kärvänlig komplimang
men det ger istället en så fin respons
att den kan leda till fördjupad kontakt




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-12 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP