Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Berättar om hur energier påverkar oss dagligen i våra liv. Allt är i förändring och rörelse!


Efermerider

Min längtan efter att förstå livet blev ett sökande
efter svar på livets gåta med många "varför?"

Jag sökte i religion, filosofi och psykologi. Fanns
det någon gemensam nämnare.Jag ville inte bara
ha andras ord utan behövde få förstå hur situationer
och reaktioner kunde förklaras och om man kunde
se och förstå sambanden mellan orsak- verkan.
Hur var jag sammanbunden med universum genom mitt
horoskop. Hur verkade min blueprint i ett ständigt
föränderligt flöde.

Såg då i min ortstidning att det fanns en kurs i astrologi.
För att kunna förstå så måste jag läsa på om dess historia.
Astrologi betyder stjärnkännedom. Jag gick två terminer
och lärde mig räkna ut mitt eget horoskop. Handlade mycket
om tid och rum. Longitud och latetud på den plats man föddes
exakt klockslag på födelseögonblicket och där efter gå in i efermeriden
för att veta alla positioner på de energier som var verksamma i
det ögonblick man föddes. Horoskop betyder bild av timmen.

Var och en av oss är indragna i ett livsdrama där vi ska lära oss
om att det vi gör och säger har sin orsak i det förflutna som kommer
tillbaka i våra möten och reaktioner. Genomskådandet och eftertankens
tuffa insikter som handlar om våra livsläxor. Karma det som vi sår får
vi skörda! Balansera det som vi flydde ifrån kommer gång på
gång tillbaka för att ge en chans till försoning. Detta gäller både mentalt fysiskt och känslomässigt.

Man kan ställa personliga horoskop men även horoskop på världens
länder där ett gruppkarma ska redas ut.

Jag tittar dagligen i efermeriden 2000-2050 för att följa utvecklingen i
världen och se vilka energier som är inblandade i de dramor som utspelas.

Klart att denna vetenskap inte får växa fritt för då blir det svårt att manipulera
omvärlden och det är väl heller inte meningen eftersom många inte hft
denna längtan att vilja förstå livets och universums djupa kunskaper!
Alla är där de ska vara för att lära sig om livet på de sätt de just nu tror
är sant. En dag inser man att det inte räcker utan man måste söka vidare.






Övriga genrer av WyS VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-12 14:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow inspirerande..
Kanske ska gå en kurs..
2020-08-15
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP