Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Har hon tröttnat på mej?


Han kom intill. Ville smeka. Ville leka. Hon ropade: "SLUTA peta!" Han ville kyssas lite grann. Men hon sa: "Jag vill INTE ha din tunga, jag vill ha en puss!" Så det han hörde, det var att han störde - och det var inte bra...

Så han tänkte: Har hon tröttnat på mej? Det här är väl hennes sätt att säga "NEJ!" Säga att jag inte längre är OKEJ...

Så ställde han sig framför spegeln och sa de där bevingade orden: "Spegel, Spegel - på väggen där säg mej vem fulast i hela världen är?" Eftersom speglar inte brukar prata med någon - inte ens sig själva (de bara tänker tyst) - så fick han inte veta mer än så. Från början hade de haft det mysigt. Från början var det bättre än "bara så". Det hade fungerat då men nu "gick han på tå".  
"Jag trodde det hette 'smeka' och inte 'peta', tänkte han, men man kan ju inte så noga veta vad hon tycker det ska heta".

Från den stunden kom han inte längre "intill" - för när någon inte vill så känns det som man inte räcker till. Och kyssandet upphörde samtidigt förstås. Hon hade gett order, hon ansåg att hon var boss. Det som var kvar heter "tristess". Det han hoppats på var motsatsen - "finess". Hans slutsats blev så här: "Jag är tydligen inte längre något "ess". Hon säger inte längre "YES. YES, YES" 

 

Bara "NEJ!"
Fri vers (Fri form) av Bengt Malmsten VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-12 16:07Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Berättande text, är spännande, bjuder ofta på drama och kan ibland misstas för att vara en fråga till en läsare. Texten är just spännande.
2020-08-12

  AKT VIP
Det finns bara en sak som hjälper: -Diamanter!!!.....
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Malmsten
Bengt Malmsten VIP