Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vakande hand

 

Jag ser stjärnorna
blicka ner på lilla mig
var har jag varit
under alla år
som inte såg miraklet
på himlen lysa
inte visste jag
att det fanns en
vakande hand
som skyddade mig
tog min hand
när jag rädd för livet
började gå
mot allt det nya




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-12 16:37



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Underbart

Tack för ditt ljus!
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP