Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärligheten

 

stora pappersark

fulla med rader

av ingenting

dina ord skaver

lämnar inget

att önska

Jag är jag

Vem är du

Du lovar återigen

trohetens sköld

att lite till

men allt du skriver

är inte Du

även om orden

är av förlåtelse

det måste finnas

en sanning

en vilja i dig

då kanske

Jag vet verkligen inte




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-12 22:46



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tack!

....det finns befrielse i och av att ”inte veta”

Förståelse leder till förlåtelse - av sig själv också
2020-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om en relation som inte känns som den borde vara!
2020-08-14

  Annie b'larsson VIP
Känslan av att "inte veta", säger mig mycket. Känner jag på mig att nåt är fel, brukar det stämma. Samtidigt som man måste vara medveten om att man k a n ha fel. Men hjärtat brukar ha koll.
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP