Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten är en sorts ordlek, rubriken är en. Och lusten att lägga bild över texten är tillfällighetens sorgebarn.


Cove n try




When one will say
to an angry just Jay
right or maybe left
what is a theft
is it left overs there lay?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 424 gånger
Publicerad 2020-08-13 00:34



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Left overs can be
as for you as for me
something good
in need indeed...

2020-08-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP