Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eskimo





*



Fjärran rop
spridda drömmar
lite halvklart.

Studsar så
och tillbaka
och blinkar.

Går där
med sina små barn
i en släde

på väg bort
över bergen.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-13 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg