Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullblodsmåne

Dina händer hör hemma på min hud
de lämnar sina avtryck på mig
på ytan
under ytan
droppar av månljus sipprar
genom rymder
in i mitt innersta mörker.

Du förvandlas under min mun
växer som genom ett mirakel
som månens gåtfulla faser
tilltagande
avtagande
ny och nedan
fullblodsmåne
i din egen rytm.

Jag förvandlas av dina läppar
och dina söta utandningar
ebb och flödande flod
i sugande dyningar
som häver sig in mot land
och ut igen
en långsam dans
av tidvatten och strand
dragningskraft och rymd.

Vi förvandlar varandra.
Mirakulöst.
Vatten till vin.
Vin till blod.
Kärlekens transsubstantiation.

Din kropp för mig utgiven.
Min kropp för dig utgiven.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-13 10:43



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
En av de bästa erotiska dikter jag läst.
Bokmärkes
2020-08-14

    ej medlem längre
Enastående!
2020-08-13

    ej medlem längre
En kärlekens hymn..de två sista raderna är ren magi. Outstanding! SÅ skall fysisk kärlek beskrivas, som upphöjd, ren och fri från själviskhetens förtärande gift!!!
2020-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP