Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett värdig slut...

 

 

Och,

När man blivit sjukt

När man blivit gammalt

 

Sluter man räkna de goda tiderna i livet

Sluter man ha lust för livet

Slocknar man och ur funktion blir resten av livet

 

Barnen har inte tid för sina föräldrar, skamligt 

Vännerna i smyg sluter hälsa, ovärdiga och falska

Livet blir tyngre och tyngre som fan

 

Och,

Den enda vägen ut är ensamheten

Den enda som kvar räknas övergivenheten

Den enda som talar är ett ovärdigt liv

 

Man har offrat sitt liv för sitt hemland

Man hade ett aktiv liv i samhället

Man gav allt för mänskligheten

 

Och,

Som tacksamhet av landets politiker

Som beskattning av samhället olika organ

Till slut ruttnar man övergiven ensam i sin säng

 

(Ett värdig slut)!  Religionen Demokrati (slut citat)!!!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-08-13 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP