Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efterbörd

 

 

vår utflykt i lustgårdens laxrosa land

kom fram till gränstrakten

vankande tankens gångar av och an

såg jag bara vägs ände grumligt räddhågat

distansers faktum vässade siktdjupets oändliga

blev min otålighets springnota

askan av dig och mig spreds för vinden

tog steg till ett liv i träda

nu vilar du minne i mitt minne

sinnets spindelnät samlar insekter av skuld

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-13 11:58



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kanske en slags summering av livet med undringar om man gjort det rätta. Där finns alltid "insekter av skuld". Dikt som väcker tankar.
2020-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg