Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vaggar mig nästan till sömns

Det du inte vet
är att din rösts melodi
lugnar min kväll
ljudet av nordväst
vaggar mig till sömns

Du behöver inte säga
något vettigt alls
bara prata på
så går jag in i lugn
njuter av trygga betoningar
hur bokstäver blir till sång
språket och tempot
när du går igång

Inte alltid på vad du säger
ibland bara till melodin
av dialekter och vaggvisor
från ett gammalt norden i blom
säger "vad sa du" ibland
fortsätter lyssna

det är min enda
udda sömnmedicin
dina ord och din röst
det är nåt i vår vänskap
som få mig att le




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-14 14:55



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
fundera allvarligt på kampsport.
2020-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP