Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ähh det är i vanliga fall en busenkel handling annars ! Fast idag är det helt annat ...


Ring mig !

Ring mig!


Vill att telefonen vibrerar


skriker ut ...


Vilken tid på dygnet spelar ingen roll?


Nä ... jag vill du ringer mig!


Vill höra ”Ringsignalen”


Den magiska bubblan spricker!


Låten fyller ut allt tomrum


ljuder in Miss Li´s Komplicerad..


ljudar ut all typ av spänningar..


Den låten har tagit alla radiokanaler i besittning.


Får jag ringa dig? Nu ? Inte sen utan nu!


Eller ”Ring mig!”  Ge inte upp utan ring, dum satans telefon ring mig!


Ja min längtan är stor...


Besvikelsen att det inte är du.


Utan någon säljare eller arbetsgivare ...


Rin g mi g!




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-13 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //