Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corontän - demens

Det kan gå fort
från lyckans känsla
att något ordnar sig
till att om igen för tredje dagen
i rad
hamna i en ilsket rigid retorikers klor

osäker nu

vad
väntar

vad
göra

- handen som smeker huvudet
hytter i luften

- rösten som nyss var älskvärd
förbannar

- jag har handlat fel sorts Bregott
och opponerar mig inför tolkningen
att jag gjorde det
på grund av att jag hellre ville ha smör!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-13 14:43



Bookmark and Share


  Respons VIP
Coronan tär på våra nära och kära relationer. Små detaljer förstoras. Närheten förtär och distansen förloras. Bra beskrivet!
2020-08-17

  Kungskobran VIP
Det är bra att prova något nytt
2020-08-14

    Lena Staaf VIP
Det vet jag om någon att det är en dödssynd att köpa fel sorts Bregott!
Du beskriver den där vändningen, lappkastet, från det goda till det ilskna.
2020-08-13

    Elisabeth Nilsson VIP
På kornet taget! Jag är också en som får utstå ilska vid felköp. Snacka om att vända humör på en femöring!
2020-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP