Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I STORMENS SPÅR - haiku

Stillhet rår åter

moln strosar mot horisont

himmelen rodnar




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-13 17:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så livfullt gestaltat!
2020-08-16

  Niliboy
Lugnet efter stormen kan kännas mer än härlig!
2020-08-14

  Anya VIP
Vackert. Skönt när stillheten kommer.
2020-08-14

  M.Eta
Lugnet efter stormen! Fin haiku!
2020-08-14

  Poeten Salvador VIP
Storm kan tolkas på flera plan
2020-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP