Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

akvarell

suddig
ser du kvinna i grönt
former mjuka
brunt
torra kvistar
berg stöttar
hon ler försmädligt
i livets våg
det fula råa
bleknade i blixtljus
fel vinkel
trampa i sepiaträsket




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-13 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP