Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ytan

lugnet ligger
under ytan
vågar inte
dyka bara
inte öppna ögon
i det grumliga
det är varmt nog




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-08-13 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP