Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fläckar

putsa fläckar
med doftande såpa
sitta i skugga
le
visa tänderna
glittra glatt
med ögon
det är rent
på utsidan
nollvision




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-08-13 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP