Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar blir ord

 

Tankarna blir ord

på ett grått papper

helt naket

utan skyddsnät

skrivs de ner




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-13 22:38



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Hisnade befrielse

Vackert

Tack!
2020-08-13
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP