Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asfalt





Det står en ek
bredvid mammas grav

Jag ser att den är på väg
att dö




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-14 00:36



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stor poesi med få ord.
2020-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Blir djupt berörd av innehållet i texten!
2020-08-14

  Kajan VIP
Applåd för denna så gripande dikt. Stor poesi i litet format.
2020-08-14

  Nanna X
Ekar är sega träd. De dör ytterst långsamt.
2020-08-14

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Sorgliga stunder kan kännas länge. Saknad är närvaro ibland. Som att se en ek dö.
2020-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg