Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kafkaprocess 2021

 

- Erkänner du dig skyldig?

- Skyldig till vad?

- Till att du utnyttjat Rut.

- Utnyttjat Rut?

- Ja, du har utnyttjat  Rut fem gånger i år.

- Men jag känner inte ens någon Rut.

- Vi har uppgifter från Skatteverket som bevisar motsatsen. Du döms till fem års fängelsestraff.

- Men jag...

- Rättegången avslutad.




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-14 06:45



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint skrivet om Rut
2020-08-20

  Öknens Ros VIP
Verkligheten överträffar dikten emellanåt, absurditeter förekommer då och då.
2020-08-20

  Gunnar Hilén VIP
Kan vara morgondagens verklighet om vi delvis inte redan är där......
2020-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP