Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlighetens stig

Vandrar på stigen till oändligheten

Utan att veta var nuet tar slut

Och oändligheten tar vid

 

Vi lever alla vår stund på jorden

Gör vår egen resa genom livet

 

Vissa hinner uppleva mycket

Under många långa innehållsrika år

Medan andra knappt hinner ta ett andetag

Eller ett endaste steg på sin väg

 

Hur det blir kan ingen säga

Det jag vet är att min stund är

Här och nu

 

Och i denna stund går jag i djupa tankar

Över var nuet tar slut och 

Oändligheten börjar




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-14 09:44



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Det jag vet är att min stund är

Här och nu

Men att kunna leva i det pågående fullt ut är ofta knivigt eftersom andra saker kan flytta fokus.
2020-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om livet och döden, det är viktigt att ta vara på varje dag, den är kanske den sista!
2020-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP