Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fann sitt svar



Upprepningen

som ur en

spegelkällas

stilla sorl

på vemodsvingar


Lyfte flög in

mot ängssång

och syrsespel

fann sitt svar

på hjärtestrå




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-08-14 10:39



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dessa sällsamt vackra
du når med dina ordvingar
2020-08-15

    Lena Staaf VIP
Vackra ord som rör vid känslan!
2020-08-15

  Elinor Sörensson VIP
Du har överträffat dig
själv. Igen.

Så själfullt diktat att
det nästan gör ont
att läsa. Så njutbart.

Och vilka ord att smaka
på.
"spegelkällas"
"vemodsvingar"
"ängssång"
"hjärtestrå"



2020-08-14

  Öknens Ros VIP
Ordkonstnären har målat vackra och sköna ord igen.
2020-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt skrivet!
2020-08-14

  AiA Maria den fria
Hisnande vackert

Tack!
2020-08-14

  angela Täubert fd Jansson VIP
Det vackraste jag någonsin läst! Wow!
2020-08-14
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP