Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

En rörelse tar över min kropp, varsamt

sakta

en rörelse som jag inte känt innan, ger mig

ett lugn

jag låter den ta över och den mjuka rörelsen

sprids

vinden blåser upp allt det gamla och lämnar mig,

med en rörelse.




Fri vers av Alltid Här
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-14 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här