Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitsnack

För förvirrande
Svävande svar
Pratar bakom händer
Så att alla hör
Det är alltid lika överraskande
Att jag existerar utanför mitt huvud
Och utanför dörren
Där jag inte är just nu

Där är jag galen
Förvränger motiven
Står bortom alla tvivel
Som finns inuti
Och river

Pratar bakom händer
Men någon stoppar orden i fickan
Och sparar dem åt mig
Lägger mynten på bordet
Så jag vet vad jag är värd




Fri vers av intesammaperson
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-14 14:28



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra skrivet, du villar bort läsaren riktigt ordentligt.
2020-08-17
  > Nästa text
< Föregående

intesammaperson
intesammaperson