Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Prosaövning 1



Prydnad

Att skriva är en kamp, författaren strider mot sina odjur, och monstren slukar den som inte böjer sig.

Mina utarbetade planer ropar Skriv, men jag vill fred.

Måste skrivaren vara soldat?



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-16 08:54



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tjaa. Bra undran!
Kanske att såsom en frälsnings
-soldat försöka rädda de
Stackars orden till
Himmelriket?
;)

2021-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP