Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
besatthet är inte kärlek. skriven 2019.


.

går på dina vägar
i staden det är kall
vår, blek lördag och
jag behöver råd den indiske
mannen vid Odenplan
tar min hand och säger
"you are so joyful, but you
need patience" han lägger
ut korten långsamt och pekar
på riddare i eld
"this is youre soulmate"
he is sensitive and
can expand your life"
"you know if you love him"
jag säger att du är lejon
och jag är fisk att du
är doktor
han skrattar och säger
"lejonet vet det är fisken
den vill ha att lejonet
kan laga fisken" jag säger
att fisken aldrig vet
- någonting









Fri vers av kriya
Läst 262 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-08-14 15:46



Bookmark and Share


  Hyonu
Väldigt fint skrivet. Är det happy ganesha?
2022-03-19

  Hyonu
Väldigt fint skrivet. Är det happy ganesha?
2022-03-19

    ej medlem längre
Underbar poesi där så skenbart enkla ord skapar djup och botten i ett eget universum.
2020-08-16

  Emanuel Sigridsson VIP
Mycket elegant, tid och rum flyter ut som text a priori. Du har funnit det magiska i språkets överhettade rum.
2020-08-14

  leonore
så exakt
2020-08-14
  > Nästa text
< Föregående

kriya
kriya

Senast publicerade
.
.
.
.

.
.
.
* Se alla