Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från röse till röse förundrad

 

min position på en klätterstigs klipputsprång

halvvägs från himlen

blickarna flyger framåt färdens fortsättning

 

så där ligger den alltså

solfärgade oändligheten

avslöjande

kristallklara skuggor och dagrar

tjärnar och fätrampade vägar

i skinande vinande skogslandskap

för mig att beträda 

leden i glittrande klarsyn

slingrande mellan taggbuskesnår och flyttblock

uppför och nedför

på knotiga rötter och knivseggsstenar

vägvisad av molnstod och stjärnljus

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-14 18:01



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om knagglig väg mot den solfärgade oändligheten.
2020-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg