Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När dessa rader rann upp i huvudet medförde de en melodi; två verser och ett omkväde x 3, alltså sex verser med 3 omkväden.


Red Currant Sisters

Red Currant Sisters,
you'll be here soon
You'll give me blisters,
break my cocoon

Black Currant Sisters,
dash through my room,
you're like two twisters,
the storm clouds loom


Åh, åh, Anna och Stina,
ge er nu, take a break,
känns som jag löpt till slutet av min lina,
hoppa och skrik, twist and shake!


Red Currant Sisters,
so hard on me,
call some men ”misters”
but leave me envy

Black Currant Sisters,
blow my day wide,
wildlife ministers,
no place to hide


Oh, oh, Stina and Anna
do it to it, don't be late;
ni eldar hett i eran panna,
you do make sure I'll meet my fate!

Red Currant Sisters,
please lift your spell,
i magiska artisters
augustikväll!

Black Currant Sisters,
be gentle and kind!
Red Currant Sisters,
I hope you don't mind!


Oh, oh, Stina and Anna,
Aj, aj, Anna och Stina,
nu måste jag få gå upp och nanna,
fundera ut hur jag kan få er att tina




Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-08-14 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP