Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.?

 

 

Tidsfristen snart slut

har slutat räkna dagar

gläds åt var minut

räds inte morgondagen

ett enda frågetecken




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-14 19:09



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
frågetecken kan vara
vackra
2020-08-15

  Sparvögat VIP
Vad morgondagen bär med sig vet man inte men man kan glädjas åt nuet...
2020-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP