Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helheten

Välkommna!!
Vi erbjuder här upplevelse av välbefinnande , djupdykningar,ytlighet,allvar och lek i en salig blandning helt utformat efter dig och vem du är just nu.
En mix av väldigt olika ideer och människor ger er alla en helhet som vi så väl behöver.

Boka ett helt hus som erbjuder tre till fyra bäddar eller två..
Eller vill du vara ensam? Eller bara kvinnor eller bara män? Du väljer. Här finns något för alla som vill landa i sig själva.

Boende är i hemmiljö med djur frukost och en enkelhet som för dig närmare jorden.
Vill du må bra?
Mat ingår om du vill. Vi erbjuder mat vi odlat själva eller införskaffat hos våra grannar. Allt för en bättre yttre och inre miljö.

Wiktoria erbjuder styling för att få fram ditt bästa yttre jag. Hon har utbildning i både...
Och är en mycket mjuk och insiktsfull person
Som alltid ger sitt allt.

Maria erbjuder dig råd och tips om träning kost.
Hon ger även klassisk massage till den som vill.

Natalie erbjuder lek och lära sig njuta av naturen.
Bara vara. Meditera eller yoga i all enkelhet. Bada o sjön 100 meter hemifrån eller milslånga turer i fantastisk miljö, du väljer.

Fest på kvällen till sjärnklar himmel eller quiz på harrys. Måla tavlor pussla eller spå i tarokort.? Ni väljer vi fixar.

Maila eller ring för att skräddarsy eran upplevelse..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-14 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP