Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
So many faces


Mission impossible

The only war you
can win is to see through
your lust to win mission
impossible

Why do you still try to
fight windmills..

Try LOVE




Fri vers av WyS VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-14 22:52



Bookmark and Share


  Koloristen
Human nature.
2020-08-15

  morgonstjärna VIP
den som gömmer sig bakom masker slåss mot väderkvarnar..
intresant liknelse för den som slåss mot övermakt stor
fast kärleken är större

2020-08-15

  Kungskobran VIP
Som don Quijote vill jag kämpa vidare trots oddsen
2020-08-15
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP