Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

energipåfyllning

mitt bästa recept
på att ta tillbaka sin energi
när man är utsliten;

ensamhet och gemenskap
i växelverkan

lyssna till dina egna känslor
ta emot vänners stöd

vila, sova, drömma, slappna av
respektera din trötthet
ledsenhet och oro

tänk på en kolibri
eller en humla på ett lavendelstrå
eller en fjäril

känn lätthet
lägg märke till att glädje finns
njut av skönheten du ser





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-14 22:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Goda råd att bära med sig när det känns tungt att klara av vardagen!
2020-08-17

    Lena Staaf VIP
Tack för dina goda råd i poetisk form! De känns sanna och verksamma. Glädje finns. Sök den!
2020-08-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Goda råd med poetisk ton, så fina att fundera över och ta till sig.
2020-08-15

  Rise Little One
Goda och tilltalande råder som kommer lagom till dessa röriga tiderna.
2020-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP