Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt ljus

Ditt ljus lyfter allt omkring dig
Livet i dina ögon när ni pratar,
vem kan motstå dig då?
Han ler med hela kroppen när han ser på dig och dina ögon lyser.
Samspelet är totalt
Jag kan andas lugnt nu.




Fri vers av Totiki
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-14 23:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
låter som tillit

2021-01-23

  Monika A Mirsch VIP
En lysande dikt!
kram
Monika
2020-08-16

  bibbi ahrnstedt
Fint om samspel och ögon som lyser
2020-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Totiki