Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"jag tar ett tåg, någonstans, ja jag rymmer med mig själv" (ratata)


Gästhamn

Vem är gäst hos vem
jag har åkpass
till alla attraktioner
så mycket jag vill
när jag väl behagar
men det är hos dig
jag vill vara

jag hos dig
du hos någon annan
aldrig samma

öppet hus här
24/7
alla dagar i veckan
pengarna tillbaka
om du inte är nöjd
köp klippbiljett
räcker till alla

finns du i morgon
om jag inte smeker dig idag
glömmer du bort mig
det är vad jag tror
trodde

samlar på människor
på kärlekstimmar
gräver djupt
håller hårt

vem är gäst hos vem
om vi försvann





Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-20 01:17



Bookmark and Share


  SatansSon
ingen är svaret för en solipsist som mig. bra ordat om existensen.
2020-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP