Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i huset

 

 

 

tiden

 

stilla täcke

över natthimlen

med sensommarens andetag

 

du är

 

en längtan inåt

att söka, hitta

nå fram till vägs ände för att pröva

 

vingar

 

i orden som formas

under väntan bakom tankarna

och ny gryning

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-15 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP