Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teckenbärare


kvinna bär på tecken
i en läderrem
ett sprucket kärl
hela hennes liv
fast med dovare
klang under
svalkans plataner


i ansiktet rör sig
skuggor från
ett brokigt
förflutet men
ändå mildare
uttryck vid åsynen
av cypresser


går utmed
vitkalkad mur
känner fingertoppar
mot slutenhet

söker innebörden
av det öppna fria
rymdhavet


och ser sig själv
driva iväg på
artemisiablad




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-15 11:23



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert och levande porträtt
2020-08-15

  Elinor Sörensson VIP
Skönhet med gåtfull
Kryddning.
Gillar särskilt de fyra
första raderna.
2020-08-15

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Vackert exotiskt!
2020-08-15

  Lena Själsöga Keijser
doft av grekland

vackert
2020-08-15
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP