Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En utmaning av Anna igen


summa

Kommer bli bra
skillingtryck till trots
jag är rik som inget troll
det syns bara inte än
på ett längtande konto
som spelar banjo

en galet stor summa pengar
strömmar lodrätt ner
i en girig strupe
njuter varje ostron
trots att jag inte äter dylika djur
champagne som jag välter ut
dricker hellre saft

vi studerar dialoger
tar en sväng på röda mattan
vår film har premiär

hon och jag
avlar genibarn
i självaste Amerika
det är där magi sker
ska aldrig emigrera
inte dit

vi leker en lek
att summan av oss
blir oändligt rik






Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-15 22:56



Bookmark and Share


  SatansSon
ostron ska jag ha om min erojackpot rad slår in.
2020-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP