Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjuren Ferdinand

Min själ står staty i ämnet grafén.
Kaprifol och luktärt klättrar
empatiskt över min gestalt.
Nedanför sockeln jag står på
växer ringblommor, viol
och förgätmigej.
Ett litet bokträd spränger
sig igenom mitt stenade
huvud.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Lars Beermann
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-15 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Beermann
Lars Beermann