Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven av mig och Elinor Sörensson gemensamt.


Som av livskristaller


Stjärndiamanter

som vore de slipade

av livskristaller.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-15 11:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert! "Livskristaller" ett underbart ord! Fint samarbete!
2020-08-19

    Lena Staaf VIP
Vacker bild!
2020-08-15

  Lena Själsöga Keijser
era toner ljuder vackert tillsammans
stämsång
2020-08-15
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP