Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tillbaka!

Det är snart 10 månader sen du lämnade mig

Den tyngsta dagen i mitt liv, är när vi tog farväl

Jag minns att jag höll dina händer tills du tog ditt sista andetag

En del försöker se döden som en lättnad, när kampen får ta slut

Men allt som spelas i mitt huvud är en plågsam bild över något som aldrig kan vara vackert mer än i fantasin.

Sen du försvann försöker jag finna livsgnistan och hitta mig själv igen

Mitt liv är ett före och efter dig, där alla val tycks vägas i vågskål

Jag har svårt att finna balans i tomrummet som lämnats efter

Finns du här med mig fortfarande, som en skyddsängel någonstans?

Ibland saknar jag att bara ringa och säga hej och prata om ingenting

Istället åker jag till din grav och lägger blommor och spelar musik för dig

Jag intalar mig själv att det gör en liten betydelse i universum om jag når fram

Om en liten notis där jag får påminna att :

Jag älskar dig och saknar dig mamma

Kom tillbaka! 




Fri vers (Fri form) av SofieVem VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-15 18:34



Bookmark and Share


  Martin Möldener VIP
Vackert och bra skrivet!
2020-08-16

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så vackert diktat om din mamma. Den berör otroligt mycket, speciellt för mig som aldrig fått ha en mamma.
Jag kände och känner dock liknande känslor för min far som gick bort för sex år sedan, saknaden kan aldrig fyllas.
2020-08-16

    ej medlem längre
En mamma är nog den som står barnet närmast.
2020-08-16
  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP