Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver inte...



Jag skriver inte för att tänka
(frigöra tanken)
Jag skriver för att slippa tänka
(frigöra tanken)




Fri vers av frostyran
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-07-13 10:19



Bookmark and Share


  ***Wicke***
Helt rätt...
2006-07-13

  Agnes
Skön aforism/sanning!
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran