Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöder i evighet

 

Jag ska aldrig låta dig vissna

 

aldrig ska du behöva

känna dig blåögd och övergiven

 

jag ska lyfta dig till höjder

där sanningen aldrig tvivlar

där oron aldrig finner sin styrka

där storhet är det goda

och dyrkan glöder i evighet.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2020-08-15 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP